Möte för samhälls-intresserade

Fira våren och prata samhällsfrågor söndag den 24 mars.

Söndagen den 24 mars är det dags för årsmöte för Ronneby Samhällsförening. Mötet startar kl 16.30, och inleds med öppen samvaro och värmande soppa, som föreningen bjuder på. Den officiella delen av mötet, med val av styrelse osv, tas senare under mötet, när deltagarna känner sig mogna för det.

Med öppen samvaro menas att alla är välkomna till mötet, oavsett om man är medlem eller icke. Mötet går i samvarons och enkelhetens tecken, men kan också ses som ett firande av vårens ankomst.

Mötet hålls hemma hos Niels (Elley) och Sylvia (Edwinsson), Ängsjömåla 15, Eringsboda. Anmälan, med uppgift om hur många som kommer, lämnas till föreningen senast den 22 mars. Kontaktinfo med kontaktformulär hittar du på denna sida. Du kan också anmäla dig via kontakt-sidan hos Ekokuriren.

Taggar: , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*