Nu smyger vi ut i offentligheten

Hösten är här. Tid för läsning, t ex i denna webbtidning.

Det tar sin tid med webbutveckling, precis som med allt utvecklande arbete, men nu tycker jag att det efter tre månader är dags att smyga ut denna lokala webbtidning i offentligheten. Med lokalt menas i detta sammanhang att tidningens innehåll huvudsakligen skall vara av sådant slag som har med den egna kommunen att göra. Mer information om tidningen och dess innehåll finner du bl a under Allmän info samt i tidningens första inlägg.

Finns fortfarande en hel del som behöver förbättras i denna tidning, såväl när det gäller innehåll och teknik som när det gäller färg och form, men det får komma vartefter. Så håll till godo nu med denna nya lokala webbtidning med ekoperspektiv, och delta gärna aktivt med egna inlägg/tips och kommentarer, samt kom även gärna med synpunkter på webbtidningen som sådan, via kommentarer nedan eller via någon av kontaktvägarna på Ekokurirens kontakt-sida.

Om du gillar detta webbtidningsinitiativ och känner att du vill medverka på något sätt, hör du dig lämpligen av till Ekokuriren via någon av kontaktvägarna på vår kontakt-sida. Vi vill hitta medarbetare (på ideell basis) från samtliga delar av kommunen, så att det verkligen kan bli en tidning för hela bygden. Vi vill också få kontakt med intresserade i andra kommuner, som kan tänka sig att starta och driva lokala webbtidningar med ekoperspektiv i sin hemkommun. Ju fler som engagerar sig desto bättre blir givetvis tidningarna. Detta gäller i hög grad även för den regionala Ekokuriren, som riktar sig till hela den svenska språkregionen, och som även den smyger sig ut i offentligheten idag. Välkommen till en webbtidning för och av människor som bryr sig.

Taggar: , , , , , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.
Prenumerera på kommentarer via RSS-flödet i denna post

2 kommentarer

  1. Hej Kjell, och verkligt lycka till med denna webb-tidning. Jag skall gärna komma med några inlägg om ENergi, EXergi och EMergi om solvärme och sol-el – på tal om det så är det en genomgång kring detta den 10/4 kl 19oo i Vuxenskolans lokaler i Karlshamn (fritt) Det är Vuxenskolan, Energikontor sydost (fr Växjö) och LRF som aggangerar (jag skall prata sol-el o sol-värme)
    msvh fr EXergi-Nisse

    • Kjell Askling

      Tack Nisse! Du är mycket välkommen att skriva inlägg. Gå bara in under Skriv/tipsa till höger i övre menyn.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*