Ekosamling vid Emaljervägen

Dags för lite mer konkret skapande vid Emaljervägen 5.

Våren är i antågande, och här vid Emaljervägen 5 är vi just nu i färd med att iordningställa lokaler för diverse ekoverksamhet. Det handlar i första hand om verksamhetslokaler för Ekotjänsten i Ronneby, varuhuslokaler för Ronneby Ekomarknad, lagerlokaler för Svensk Ekomarknad, samt lämpliga utrymmen för Ronneby Ekoförening (där vi ser verksamheten Överflödet som den mest angelägna). Vid sidan om detta finns också konkreta planer på en gemensam samlingslokal i den gamla panncentralen.

Söndagen den 23 mars kl 14.00 bjuder Ronneby Ekoförening, ihop med några systerorganisationer, in till ekosamling för alla ekointresserade (även icke-medlemmar) vid Emaljervägen 5. Välkommen hit för att se hur vi har det just nu, samt för att ta del av och diskutera planerna och verksamheten. Det blir en enkel samling med huvudsakligen konkret innehåll (har vi tänkt oss). Samlingen avslutas med årsstämmor för några av de inblandade föreningarna om uppslutningen är tillräcklig för att hålla stämma. V g meddela om du kommer till samlingen. Varmt välkomna till samlingen, eller till en enskild träff, önskar Kjell och Mona!

Taggar: , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*