Vad är det för tecken i skyn?

Vad är det som pågår ovanför våra huvuden, och varför?

Det pågår något ovanför våra huvuden, och har gjort så i många år nu, inte minst i Ronneby. Den saken är klar. Klar är dock inte himlen, som får ta emot enorma mängder utsläpp från de flygplan som trafikerar luftrummet. Det är inte bara kondensstrimmor det handlar om, utan om molnbildande utsläpp med förmåga att täcka större delen av himlen. Det är inte heller någon begränsad lokal eller regional företeelse, utan något som pågår i stort sett över hela planeten. Vad är det som pågår, och varför. Det undrar jag, och många med mig. Det finns en del dokumenterade undersökningar, och det finns en hel del teorier. Söker man på internet på t ex geoengineering eller chemtrails får man massor med träffar, och där kan debatten mellan de bekymrade och den etablerade ordningens ivrigaste försvarare som vanligt vara hätsk och full av personangrepp. Från myndigheters och dominerande medias sida är det dock knäpptyst. Det är detta som gör mig bekymrad. Vad är anledningen till denna tystnad?

Är det tredje världskriget redan i full gång?

Ja, varför är det så tyst, och vad är det egentligen som pågår? Är det så att vi människor slutligen har överträffat oss själva och påbörjat det fulländade slaget, dvs kriget mot oss själva. Det totala, nödvändiga kriget. Den slutliga nedräkningen. Ett drömkrig för den militäriskt lagde. Ett krig för allas bästa, som ingen kan vägra sig undan. Den slutgiltiga lösningen på människornas problem.

… med planeten som läger, och luftrummet som gaskammare?

Äntligen har vi funnit lösningen. Tack Bill Gates och alla andra som så generöst har bidragit till detta. Det är fantastiskt. Den här gången behöver vi ju inte ens transporteras till koncentrationslägret, och vandra på led in i gaskammaren. De som vi har överlämnat ansvaret till har verkligen tänkt till denna gång. Tala om utveckling. Så nu kan vi tryggt fortsätta med det vi håller på med, i förvissningen om att allt nu löser sig till det bästa. Vi är i goda händer, vad som än händer, och tecknen i skyn visar oss vägen.

… eller hur är det, och vad är det egentligen som pågår?

Vad är det för ljusskygga individer som vill dölja solen?

Ja, så här kan det faktiskt vara om det vill sig illa, även om scenariot ovan främst är ett utslag av ironi (inkl självironi) och fantasi. Så förlåt mig Bill Gates och alla andra som ev tagit illa vid er av detta. Syftet med detta är att visa på allvaret i det som nu sker, samt att försöka visa hur sömlöst detta skeende förhåller sig till hur vi människor lever. Det är ju trots allt vi människor som med vår ansvarslöshet har sett till att vi befinner oss i den allvarliga situation som vi nu gör. Om du betvilar att situationen är allvarlig så är det bara att lyfta blicken och kolla på himlen, eller, om du vågar, att granska dig själv och ditt eget leverne. Ja, det är allas vårt leverne som har skapat den situation vi befinner oss i, och det är också bara vi som med våra handlingar kan komma till rätta med det hela. Det är dags för oss att betala nu, eller att börja ta ansvar för vårt leverne. Men, innan vi, var och en, tar oss an detta, via t ex ett eko-ordnat leverne, vill jag orda lite mer om problemet, och om hur vi bör hantera dylika problem.

Chemtrails eller bara vanliga kondensstrimmor?

Vad är det för tecken i skyn, och vad säger de oss?

Från etablissemangets företrädare hävdas att dessa “tecken i skyn” endast är vanliga kondensstrimmor. Visst finns det kondens med i bilden, men det är definitivt inte bara harmlös vattenånga som flygplanen lämnar efter sig, utan även kemiska utsläpp, dvs chemtrails. Och, det är just dessa kemiska utsläpp som människor oroar sig för, och kommer att fortsätta att oroa sig för så länge som oron inte tas på allvar. Varför etablissemangets företrädare så envist ägnar sig åt att bagatellisera dessa problem, och varför etablissemangets ivrigaste försvarare är så snabba till förlöjligande och personangrepp, i stället för att ta tag i frågan på ett sakligt sätt, vet jag inte. Men, vad nu orsaken än är så spär detta givetvis på misstänksamheten hos allmänheten. En misstänksamhet som hela tiden leder till allt fler frågeställningar och allt fler teorier. Det är ganska naturligt, och inte ett dugg konstigt att webben fullständigt svämmar över av allehanda mer eller mindre vilda gissningar och teorier. Här nedan följer en lista på några av dessa:

  • Kontrollera vädret för att lösa väderproblem av lokalt eller regionalt slag.
  • Kontrollera vädret för att kunna använda det, t ex ihop med Haarp, som vapen mm.
  • Motverka den globala uppvärmningen genom att spraya kemikalier i atmosfären.
  • Påverka jordarna med kemikalier (via regn) så att enbart GMO-grödor kan växa.
  • Använda kemikalierna ihop med annan teknik för att lokalisera nya gas- och oljefält.
  • Få isarna att smälta vid arktis så att mer olja och gas kan utvinnas här på jorden.
  • Skapa skydd mot farlig strålning till följd av pågående kraftiga solstormar.
  • Skydda oss människor mot effekterna av en planet x förestående inträde i atmosfären.
  • Reducera jordens befolkning genom utsläpp av giftiga kemikalier i atmosfären.
  • Påverka våra hjärnor så att vi människor lättare kan styras av de som vill styra.

Om du vill fördjupa dig ytterligare i ämnet Chemtrails, samt i alla dessa frågeställningar och teorier, kan du göra det på t ex Föreningen Fri Lufts webbsajt (kanske genom att börja med denna sammanfattning) eller genom att Googla på Chemtrails, Contrails och Geoengineering. Du kan också fördjupa dig i ämnet genom att kolla på de videofilmer som jag har lagt in i slutet av detta inlägg. Tyck också gärna till i detta ämne, och kom gärna med synpunkter på hur vi skall kunna komma till rätta med det hela, via kommentarer nedan, eller via någon av kontaktvägarna på Ekokurirens kontakt-sida.

Dags att komma till rätta med dessa kemiska utsläpp

Nog vill vi väl att himlen skall kunna se ut som på denna bild

Själv tycker jag att det är dags nu att ta detta problem på allvar och se till att komma till rätta med det. Om inte etablissemanget i form av folkvalda politiker, företag och forskare vill det så får vi som vill ha rätsida på det hela se till att göra det själva.

Jag hoppas dock att vi alla skall kunna börja diskutera detta nu, med utgångspunkt från de kemiska utsläpp som det ju faktiskt handlar om, och utan att bilda läger och bygga barrikader. Vi är ju alla människor, och sitter ju alla sas i samma båt, även om det är flyg och vårt lufthav det här handlar om. Jag hoppas också att vi när vi diskuterar detta utsläppsproblem i görligaste mån kan bortse från vår ev önskan att flyga fritt, än hit och än dit, och många gånger kanske utan att vi egentligen behöver.

Jag förstår om detta kan låta naivt för vissa, speciellt kanske för dem som vill hålla konfrontationen levande eller för dem som är ute efter egen vinning även om den sker på andras bekostnad. Men den naiviteten bjuder jag gärna på. Alternativet är ju att ge upp tron på mänskligheten, och det tänker jag inte göra. Jag ser heller ingen anledning till att göra det, trots att det ser ut som det gör i världen. Jag tror att vi människor kan enas kring något som är bra för alla, och jag tror att alla så småningom kommer att instämma i detta.


What in the World Are They Spraying. En undersökande dokumentär om chemtrails i långfilmsformat.


Edward Griffin, aktuell i samband med filmen What in the World Are They Spraying, talar ut om chemtrails.


Why in the World are They Spraying. En uppföljare till dokumentären What in the World Are They Spraying.


Rosalind Peterson talar ut om chemtrails och om sitt dokumenterande och undersökande arbete betr detta.


Sverige är aktiva i HAARP-programmet via LOIS, med centrum i Växjö och Ronneby, och EISCAT i Kiruna.


En video visande chemtrails från flygplan i atmosfären ovanför Phoenix i den hårt drabbade delstaten Arizona.


2012 Star Map of Doom. En film om Planet X (Nibiru), och även marknadsföring av en bok (är ju från USA).


Insider speaks out about Planet X (Nibiru). Ytterligare en av alla dessa tvivelaktiga domedagsprofetior, eller?

Taggar: , , , , , , , , ,
Kjell Askling

Om Kjell Askling

Visionär, naturälskare och organisatör som står med båda fötterna på jorden, och har lätt för att se helheten och sambanden. Har erfarenhet inom bl a handel, revision, ekonomi, företagsledning, politik, lagerarbete, montering, jordbruk, projektarbete och ekoutveckling.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*