Ekosamling vid Emaljervägen

« Tillbaka till händelser
Denna händelse har varit.
Händelse:
Ekosamling vid Emaljervägen
Börjar:
23 mars 2014 14:00
Slutar:
23 mars 2014 17:00
Kategori:
Arrangör:
Ronneby Ekoförening
Telefon:
0457-175 10
info[snabela]ref.e372.se
Uppdaterad:
12 mars 2014
Plats:
Ekocentrum i Ronneby
Telefon:
0457-175 10
Adress:
Google Map
Emaljervägen 5, Ronneby, 372 30, Sverige

Dags för lite mer konkret skapande vid Emaljervägen 5.

Våren är i antågande, och här vid Emaljervägen 5 är vi just nu på gång med att iordningställa lokaler för diverse ekoverksamhet. Det handlar i första hand om verksamhetslokaler för Ekotjänsten i Ronneby, varuhuslokaler för Ronneby Ekomarknad, lagerlokaler för Svensk Ekomarknad och lämpliga utrymmen för Ronneby Ekoförening (där vi ser verksamheten Överflödet som den mest angelägna). Vid sidan om detta finns också konkreta planer på en gemensam samlingslokal i den gamla panncentralen.

Söndagen den 23 mars kl 14.00 bjuder Ronneby Ekoförening, ihop med några systerorganisationer, in till ekosamling för alla ekointresserade (även icke-medlemmar) vid Emaljervägen 5. Välkommen hit för att se hur vi har det just nu, samt för att ta del av och diskutera planerna och verksamheten. Det blir en enkel samling med huvudsakligen konkret innehåll (har vi tänkt oss). Samlingen avslutas med årsstämmor för några av de inblandade föreningarna om uppslutningen är tillräcklig för att hålla stämma. V g meddela om du kommer till samlingen. Varmt välkomna till samlingen, eller till en enskild träff, önskar Kjell och Mona!

iCal import + Google Calendar

Händelser och evenemang är indelade i fem kategorier: Allmänt, Ekonomiskt, Ideellt, Socialt och Unicitetiskt. Kategorierna är färgkodade för att kunna skiljas åt i kalendern. Vill du bara se en kategori klickar du på denna.